info@tegma.si 01/7860-135 040/629-427

ZAKAJ TEGMA?


Računovodstvo nista samo obračun plač in priprava bilance, temveč veliko več kot to. Računovodstvo se prepleta z mnogimi drugimi predpisi (s področja prava, kadrovske politike, davkov itd.). To je pogosto težko razumeti – skrbimo za pravilen nadzor in stranki uredimo potrebno dokumentacijo, s tem pa ji omogočimo brezskrbno poslovanje. Vsaki stranki se posvetimo v največji možni meri in z njo ravnamo tako, kot da je za nas ena in edina!

PRILAGODLJIVOST

Prilagodljivost je ena ključnih prednosti našega podjetja. S stranko se vselej poistovetimo in njene težave rešujemo, kot bi bile naše lastne. Ključno pa je, da s skupnimi močmi VSELEJ poiščemo najprimernejšo rešitev!

AŽURNOST

Izjemen poudarek dajemo tudi ažurnosti. Stranko sprotno opozarjamo o nerešenih in odprtih zadevah ter poskrbimo, da je vse urejeno še pred rokom.

ODZIVNOST in DOSEGLJIVOST

V računovodskem servisu Tegma je stranka vselej na prvem mestu! Poskrbimo, da so vse zadeve opravljene v najkrajšem možnem času. Ker smo družinsko podjetje, smo za stranke dosegljivi praktično 24/7.

UPOŠTEVANJE ROKOV

Kar se dogovorimo, to tudi storimo. Vsi naši partnerji so pravočasno seznanjeni z novostmi, ki jih prinaša zakonodaja, prav tako so pravočasno obveščeni o vseh spremembah, ki se dogajajo.

DOLGOLETNE IZKUŠNJE

Smo družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo. Na trgu smo prisotni že od leta 1992. Že od samega začetka smo zaljubljeni v številke. Številke in zadovoljne stranke seveda so to, kar nam vedno znova daje motivacijo in nas žene naprej!

RAZMERJE KAKOVOST - CENA

Omogočamo vam odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Delamo pošteno in se držimo dogovorov glede cene. Poštenost in korekten odnos je pot k dolgoročnemu uspešnemu sodelovanju z našimi partnerji!

STORITVE PODJETJA

  • Računovodske storitve
  • Davčno svetovanje
  • Pravno svetovanje

Se želite pridružiti našim zadovoljnim strankam? Postanite del podjetja Tegma.

Postanite ena naših mnogih zadovoljnih strank in si zagotovite uspešnost ter brezskrbnost pri poslovanju svojega podjetja.

NAŠI PARTNERJI

Naša vizija je dolgoročno uspešno sodelovanje z našimi partnerji. Poslovni neuspeh svoje stranke štejemo tudi za lastni neuspeh. Ni zadostuje samo, da se vseskozi usposabljamo in stremimo k strokovnosti. Prizadevati si je treba tudi, da iz poslovnega odnosa seva pozitivna energija. Želimo biti prepoznavni po odzivni, strokovni in prijazni podpori svojim strankam.

Tegma d.o.o. © 2018 Vse pravice pridržane.
Izdelava strani: DEMAR d.o.o.