info@tegma.si 01/7860-135 040/629-427

Računovodski servis TEGMA d.o.o.
Z vami že od leta 1992.

Vsem svojim partnerjem zagotavljamo možnost elektronskega poslovanja v povezavi s programsko hišo SAOP.
Zagotavljamo vam celovite rešitve s področja računovodstva ter davčnega in pravnega svetovanja.
Zadovoljstvo naših partnerjev je vselej
na prvem mestu.

PREDSTAVITEV PODJETJA


Nekateri partnerji nas spremljate že od leta 1992. Vemo, čez kakšne vse ovire smo se prebijali in se še prebijamo. To so resnično zlata vredne izkušnje. Neizmerno smo vam hvaležni zanje! Bili so trenutki s hudimi izzivi, ko so bile želje lastnika eno, zakonska določila pa drugo. Treba je bilo poiskati strokovno in utemeljeno rešitev. In tako smo skupaj rasli z roko v roki. Hvaležni smo vam, da ste nam zaupali takrat in nam zaupate še danes. Vi sami ste nas naučili, da s pravilnim pristopom k problemu to ni več problem. Bistvo vsake rešitve problema je najprej pogovor.

Če ustanavljate podjetje oziroma želite zamenjati računovodski servis, vam bomo z veseljem pomagali, se potrudili poiskati in tudi najti najbolj optimalno rešitev za vas!

»Eno je teorija, ki te jo uči šolski sistem. Praksa pa je nekaj drugega. Da združimo oboje skupaj, potrebujemo čas. Čas in voljo. Ljubezen do številk, do spoznanja, kakšno vsebino nosijo številke na papirju in v resnici. Danes od računovodstva pričakujemo dobro poznavanje računovodskih standardov. To je ključnega pomena. Zraven pa mora računovodja poznati tudi gospodarsko in davčno pravo ter ne nazadnje splošno kadrovsko politiko. To so zelo široka področja, ki pa se medsebojno prepletajo. Za piko na i pa biti računovodja še dober prijatelj z računalnikom.

Ljudje nismo številka, ki jo premetavamo po papirju. Zato se včasih prav nasmehnem, ko me kdo vpraša »koliko strank imate«? Vsako poslovanje subjekta je prigaran trud človeka za preživetje. In če bi bila vizija našega računovodskega servisa samo imeti stranke za večje število, verjamemo, da nekaterih od vas ne bi več bilo med nami.

Veseli smo, ko k dobrim rezultatom poslovanja stranke s servisom pripomoremo tudi sami. Iskrena hvala za vaše izkazano zaupanje. Še naprej se bomo trudili, da vaše zaupanje upravičimo in ga še nadgradimo.«


Suzana Rozman, vodja računovodskega servisa

VIZIJA IN POSLANSTVO

VIZIJA

Naša vizija je dolgoročno in uspešno sodelovanje z našimi partnerji. Poslovni neuspeh svoje stranke štejemo tudi za lastni neuspeh. Ni zadostuje samo, da se vseskozi usposabljamo in stremimo k strokovnosti. Prizadevati si je treba tudi, da iz poslovnega odnosa seva pozitivna energija. Želimo biti prepoznavni po odzivni, strokovni in prijazni podpori svojim strankam. Da si znamo prisluhniti, ko je podjetje v težavah, in iskati rešitev, dokler je ne najdemo. Vedno je pot, samo pravo smer moramo izbrati. In nikakor ne obupati. Trudimo se stranki predstaviti informacije na njej razumljiv način.

POSLANSTVO

Računovodstvo nista samo obračun osebnih dohodkov in priprava bilance, temveč veliko več kot to. Računovodstvo se prepleta z mnogimi drugimi predpisi (s področja prava, kadrovske politike, davkov itd.). To je pogosto težko razumeti – skrbimo za pravilen nadzor in stranki uredimo potrebno dokumentacijo, s tem pa ji omogočimo brezskrbno poslovanje. Vsaki stranki se posvetimo v največji možni meri in z njo ravnamo tako, kot da je za nas ena in edina!

Se želite pridružiti našim zadovoljnim strankam? Postanite del podjetja Tegma.

Postanite ena naših mnogih zadovoljnih strank in si zagotovite uspešnost ter brezskrbnost pri poslovanju svojega podjetja.

KJE SE NAHAJAMO?

TEGMA d.o.o.
Brezje pri Grosupljem 10
1290 Grosuplje
01/7860-135
040/629-427
info@tegma.si
Tegma d.o.o. © 2018 Vse pravice pridržane.
Izdelava strani: DEMAR d.o.o.