info@tegma.si 01/7860-135 040/629-427

PRISTOP PODJETJA

V slogi je moč.
Združimo moči, združimo znanje,
združimo energijo – to je pot do uspeha.

Naš pristop

Računovodski servis z večletnimi izkušnjami ter odličnim poznavanjem zakonodaje in zahtevnih problemov strank.

Vsem svojim partnerjem zagotavljamo individualen pristop. Vsako stranko obravnavamo posamično in se trudimo odgovoriti na vsa njena vprašanja. Stranki vse informacije podamo v njej razumljivemu jeziku.
Opravljanje plačilnega prometa zahteva veliko mero zaupanja. Plačilni promet opravljamo na podlagi dogovora s posameznim podjetjem bodisi na dnevni ravni bodisi po predhodno pripravljenem načrtu.
V največji možni meri skušamo vzpostaviti spletno računovodstvo. Brezpapirno poslovanje tako za stranko kot tudi za računovodski servis pomeni ogromen časovni prihranek z urejeno dokumentacijo v vsakem trenutku.
S predhodnim pooblastilom stranke celoten prenos dokumentacije uredimo mi in stranki prihranimo ogromno časa ter nepotrebnih skrbi. Poskrbimo tudi, da je prehod hiter, preprost in varen.
Zadev se ne lotevamo robotsko, temveč ob delu tudi razmišljamo in vam svetujemo pri različnih odločitvah in zagatah. Stranke že dovolj zgodaj opozarjamo na morebitne napake in pomanjkljivosti (ko je še možnost njihove odprave brez večjih posledic).

Se želite pridružiti našim zadovoljnim strankam? Postanite del podjetja Tegma.

Postanite ena naših mnogih zadovoljnih strank in si zagotovite uspešnost ter brezskrbnost pri poslovanju svojega podjetja.

NAŠI PARTNERJI

Naša vizija je dolgoročno uspešno sodelovanje z našimi partnerji. Poslovni neuspeh svoje stranke štejemo tudi za lastni neuspeh. Ni zadostuje samo, da se vseskozi usposabljamo in stremimo k strokovnosti. Prizadevati si je treba tudi, da iz poslovnega odnosa seva pozitivna energija. Želimo biti prepoznavni po odzivni, strokovni in prijazni podpori svojim strankam.

Tegma d.o.o. © 2018 Vse pravice pridržane.
Izdelava strani: DEMAR d.o.o.