info@tegma.si 01/7860-135 040/629-427

ELEKTRONSKO POSLOVANJE

Podjetje pri svojem delu ne potrebuje samo računalniških zmožnosti za opravljanje operativnih nalog iz osnovne dejavnosti. Skorajda pri vsaki poslovni odločitvi potrebuje informacije in podatke glede poslovanja, pa tudi nasvete računovodij, davčnih strokovnjakov in drugih svetovalcev. Sistem e-računovodja omogoča, da do informacij dostopate v čim krajšem možnem času, še pomembnejše pa je, da so te informacije verodostojne.

Podjetje TEGMA je v razvoj usmerjen računovodski servis.

Stranka ima na voljo hiter vpogled v zadnje dokumente in stanje poslovanja. Elektronska izmenjava podatkov in delo na daljavo premagata vse časovne in prostorske omejitve. Tako rekoč popolnoma brezpapirno e-računovodstvo zagotavlja preglednejši, sodoben in cenovno ugoden način vodenja računovodstva. Računovodstvo se tako lažje in hitreje vključuje v sprejemanje strateških poslovnih odločitev.

Se želite pridružiti našim zadovoljnim strankam? Postanite del podjetja Tegma.

Postanite ena naših mnogih zadovoljnih strank in si zagotovite uspešnost ter brezskrbnost pri poslovanju svojega podjetja.

NAŠI PARTNERJI

Naša vizija je dolgoročno uspešno sodelovanje z našimi partnerji. Poslovni neuspeh svoje stranke štejemo tudi za lastni neuspeh. Ni zadostuje samo, da se vseskozi usposabljamo in stremimo k strokovnosti. Prizadevati si je treba tudi, da iz poslovnega odnosa seva pozitivna energija. Želimo biti prepoznavni po odzivni, strokovni in prijazni podpori svojim strankam.

Tegma d.o.o. © 2018 Vse pravice pridržane.
Izdelava strani: DEMAR d.o.o.